Львівські правоохоронці збирають кошти для колег, постраждалих від вибухів

Валерій Шмаков  |  Середа, 15 липня 2015, 21:00
Працівники міліції, котрі 14 липня отримали важкі поранення внаслідок вибухів на дільничних пунктах міліції у Львові, досі перебувають у лікарні. Стан поранених стабільно важкий.
Львівські правоохоронці збирають кошти для колег, постраждалих від вибухів

У дуже важкому стані перебуває 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції Надія Андрухів. У неї множинні поранення кишківника, роздавлення лівої нирки, переломи обох ніг, внутрішньочеревний крововилив та травматичний шок 4 ступеня. Лікарі ампутували їй ногу нижче коліна, видалили нирку та частину кишківника.

У 24-річного лейтенанта міліції Романа Личака діагностували множинні осколкові поранення тіла та проникаюче поранення лівого ока. Його стан лікарі характеризується як стабільний. Після операції по видаленню стороннього тіла з ока лікарі сподіваються найближчим часом перевести його з реанімації до відділення.

Відтак, для поранених дільничних міліціонерів працівники органів внутрішніх справ Львівщини та просто небайдужі львів’яни від вчорашнього дня здають кров. Також організовано збір коштів від усіх бажаючих надати матеріальну допомогу постраждалим під час вибухів. Реквізити вказано на сайті ГУМВС України у Львівській області.

Також, як запевнили у прес-службі міліції Львівщини, поранені правоохоронці отримають усі передбачені Законом виплати та компенсації.

Нагадаємо, 14 липня пролунали вибухи біля двох дільничних пунктів міліції у Шевченківському районі Львова, за адресами вул. Плугова, 8 та вул. Ю.Липи, 45. Під час цих подій отримали поранення два дільничних інспектори. За попередніми даними, в обох випадках здетонувала розтяжка з ручною гранатою.

comments powered by HyperComments