У львівських маршруток має з`явитись детальний розклад руху

Юлія Субота  |  Середа, 15 липня 2015, 11:44
До 20 липня всі міські перевізники мають надати реальний графік руху маршруток й дотримуватись його. Таку заяву сьогодні зробив мер міста Садовий.
У львівських маршруток має з`явитись детальний розклад руху

Сьогодні, 15 липня, мер Львова Андрій Садовий зобов`язав усіх міських перевізників скласти реальних графік руху маршруток й надати його до 20 липня, у разі невиконання "полетять голови" зявив мер.

Окрім самого графіку перевізники мають встановити по таблу на кожній зупинці транспорту, аби пасажири могли орієнтуватись коли саме прибуде їхня маршрутка:

"Я хочу як нормальна людина приходити на зупинку і бачити правдивий графік, щоб маршрутки приходили секунда в секунду. Ми говорили, що до 20 липня це має бути виконане. Якщо цього не буде, то полетять голови. Зокрема я дивлюсь зараз в бік пана Берези", - заявив Андрій Садовий під час апаратної наради з управлінцями ЛМР 15 липня, маючи на увазі директора ЛКП "Львівавтодор".
 
20 липня чиновники мають перевірити чи виконали перевізники оголошені сьогодні умови й за результатами перевірки буде вирішено їх подальшу долю. 
 
В управлінні транспорту вже заявляють про те, що контролювати виконання графіку водіями маршруток можна буде за допомогою  GPS-навігаторів, котрими обладнаний кожен автобус.
comments powered by HyperComments