На Львівщині організували літній табір для дітей бійців АТО (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 14 липня 2015, 01:44
У селі Роятин Сокальського р-ну Львівщини завершився перший етап національно-патріотичного наметового табору «Козацький дух».
На Львівщині організували літній табір для дітей бійців АТО (ФОТО)

У цьому таборі волонтери влаштували літній відпочинок для 60 дітей, батьки яких загинули, постраждали або беруть участь в АТО. Органзаторами відпочинку для дітей є громадська організація «Майстерня мрій», ГФ «Самооборона майдану 10 сотня» та ГО «Всеукраїнський волонтерський рух». Проект відбувається за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Під наглядом кваліфікованих педагогів та психологів у таборі працюють над стабілізацією душевного та емоційного стану дітей, створенням умов для ведення ними здорового способу життя, формування навичок самозбереження та виживання у складних умовах.

Діти тренуються в орієнтуванні на місцевості, наданні медичної допомоги, пройдуть короткий курс «Історія та звичаї козацтва», «Основи гончарства», відвідають майстер-класи з різних ремесел, мають можливість брати участь у цікавих іграх іноземною мовою.

«Вклад у цих дітей сьогодні буде мати результат навіть через багато років, коли вони виростуть чесними, справедливими, відповідальними і цілеспрямованими громадянами України», - кажуть волонтери.

Фото: Оксана Василькова

comments powered by HyperComments