У Львові стартував литовсько-український велопробіг "Звертай на право" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 11 липня 2015, 10:50
11 липня з площі Ринок розпочався патріотичний велопробіг Західною Україною ініційований литовцями.
У Львові стартував литовсько-український велопробіг "Звертай на право" (ФОТО)

Сьогодні, 11 липня, з площі Ринок стартував масштабний велопробіг "Звертай на право" за участю екс-прем’єр-міністра Литви Андрюса Кубілюса, який вже 15 рік поспіль організовує подібні велопробіги у себе на батьківщині.

Цього року наші литовські друзі вирішили обрати для свого маршруту Західну Україну й у такий спосіб не лише активно та цікаво провести свій час, але й висловити свою солідарність з Україною:

"Ми не просто їздимо від міста до міста, ми спілкуємось, здорово проводимо час, зустрічаємось з новими цікавими людьми, і так вже 15 років. Одного разу їздили замками Білорусі і от ми тут, подорожуємо у патріотичному пробізі з українцями", - розповів Справжній Варті екс-прем’єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс.

Литовська сторона на пробізі представлена 30-ма велотуристами, які до наступної неділі їздитимуть  Стриєм, Івано-Франківськом, Яремчам, Чернівцями, й 19 липня знову повернуться до Львова.

У символічному старті "Звертай на право" взяв також участь мер Львова Андрій Садовий, який висловив свою подяку нашим литовським колегам та назвав патріотичними друзями. 

comments powered by HyperComments