У Львові стартує безкоштовна атракція для дітей "Читанкові клуби" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 7 липня 2015, 17:14
У Львові офіційно презентували національну річну програму з читання для дітей.
У Львові стартує безкоштовна атракція для дітей "Читанкові клуби" (ФОТО)

Сьогодні, 7 липня, у приміщенні ресторану МакДональдз, що на проспекті Чорновола, 12, відбулась презентація національної річної програми з читання дітям "Читанковий клуб", яка охоплює 17 міст України.

У Львові захід відбуватиметься у двох закладах мережі: на проспекті Чорновола, 12 та вул.  Володимира Великого, 24а., куди батьки зможуть щотижня приводити своїх діток на безкоштовні заняття.

Проект розрахований на дітей віком від 4 до 8 років, які зможуть весело та пізнавально проводити свій час паралельно навчаючись. Книга для читання буде змінюватись раз на 4 тижні. Розпочали заняття з читання казкою "Марійка та ведмедиків трійко". 

На презентацію "Читанкового клубу" завітала перша леді Львова, мати п`яти дітей Катерина Кіт-Садова, яка прийшла у супроводі 11-річного сина, який також взяв участь у інтерактивному читанні, яке сьогодні для діток проводила його мама.

"Найкращий приклад для дітей - мама й тато, які самі читають книги та привчають до цього своїх діток змалечку. Фільми - вже готовий продукт, у той час, коли книги - це твоя власна інтерпретація, фантазія, бачення", - розповіла пані Катерина. 

Планується, що "Читанкові клуби" проводитимуть до кінця року, а у разі продовження програми, мова йтиме про довгострокову працю, адже проект вже користується чималим попитом у батьків, які з радістю приводять своїх діток на пізнавальні заняття. 

Зареєструватись для участі у програмі можна безпосередньо у закладі, де проводяться читання або зателефонувавши у заклад. 

 

comments powered by HyperComments