З 1 липня Львовом курсуватимуть нічні маршрутки

Юлія Субота  |  Вівторок, 30 червня 2015, 18:29
З середи містом будуть їздитимуть нічні маршрутки.
З 1 липня Львовом курсуватимуть нічні маршрутки

Вже завтра, 1 липня, Львовом почнуть курсувати перші експериментальні нічні маршрутки вартістю 8 гривень. По завершенню 3-місячного терміну буде вирішено чи доцільно вводити такий транспорт на постійній основі.

Курсуватимуть нічні маршрутки з 23:00 до 06:30 за сімома спеціально розробленими маршрутами, на кожному з яких буде лише по одному автобусу, який долатиме маршрут в одну сторону за 40 хвилин. 

Цікаво, що детального розкладу де саме та коли проїздитиме той чи інший нічний маршрут немає. В управлінні транспорту посилаються на містян, які самі мають орієнтуватись за скільки часу автобус орієнтовно доїде до потрібної зупинки, враховуючи вимкнені світлофори та відсутність заторів. 

Хоч нічні маршрутки ще не почали їздити містом, серед головних причин їхньої потенційної збитковості вже називають відсутність чіткого розкладу.

Чиновники обіцяють, що згодом місце знаходження автобусів можна буде дізнатися за телефоном (032) 253-34-56, а також на сайті Центру міського сервісу карту, де за допомогою GPS можна відстежувати рух автобусу. Проте, і тут жодної конкретики. 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments