Сумнозвісний львівський ресторан "Правда" знову приймає відвідувачів

Юлія Субота  |  П'ятниця, 29 травня 2015, 14:59
28 травня ресторан "Правда" відновив свою роботу після резонансного отруєння відвідувачів.
Сумнозвісний львівський ресторан "Правда" знову приймає відвідувачів

Минуло всього два тижні, а сумнозвісний ресторан "Правда", що знаходиться у самому центі Львова, відновив свою роботу піля скандального інциденту отруєння майже 60-ти відвідувачів, які потрапили до лікарні з гострими симптомами отруєння, а половині з них було поставлено діагноз "сальмонельоз".

Про те, що заклад відновлює свою роботу повідомив співвласник компанії "Холдинг емоцій "!FEST" Юрій Назарук: "Все, що я можу сказати в результаті наших досліджень - що штам інфекції є людським. Тобто він потрапив до закладу та їжі або від нашого працівника, або від когось зі сторони. Не переконаний, що ми таки знатимемо правду до кінця. В кожному випадку, кількість інфекції та її швидкість розмноження викликає багато запитань, бо якось так не буває", - переконаний співвласник.

"Звичайно, що від навмисно підкинутої інфекції на вбережешся, але ми поставимо багато бар’єрів та захистів. Це вимагає й змін довкола: не секрет, що в Україні всі довідки робляться за хабарі, і хоч всі наші працівники і мають медичні книжки – це далеко не запорука їх здоров’я. Це у всіх так, не лише у нас. Тепер робитимемо ще й приватні аналізи", - доволі туманно додав Назарук. 

За інформацією фахівців СЕС, причиною харчового отруєння став спалах сальмонельозу, попри те, що причин наявності збудника у закладі так і не було названо, а співвласник закладу пише у своєму пості про "встановлення бар`єрів та заходів" у майбутньому часі, виникає питання, чому "Правда" так швидко відновила свою роботу, та які саме наслідки для керівництва закладу, який лише за офіційними даними спричинив отруєння у 58 людей різного віку та національності. 

 

 

 
comments powered by HyperComments