У Львові вшанували пам’ять героїв національно-визвольних змагань (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 24 травня 2015, 15:20
24 травня до пам`ятника Степанові Бандері урочисто поклали квіти.
У Львові вшанували пам’ять героїв національно-визвольних змагань (ФОТО)

Сьогодні, 24 травня, у рамках вшанування пам`яті героїв національно-визвольних змагань відбулось урочисте покладання квітів до пам`ятника Степанові Бандері, за участю громадських та політичних організацій, ветеранів та влади міста й області. 

Після урочистостей присутні під супровід оркестру заспівали гімн України та розпочали віче, по закінченню якого відбулась урочиста хода від вулиці Степана Бандери до проспекту Свободи.

Серед учасників урочистостей було чимало ветеранів, які попри свій вже солідний вік не погасли духовно, а навпаки переповнені волею до перемоги та українською національною ідеєю.

Як розповів Справжній Варті ветеран УПА пан Петро, він не пропускає жодної можливості відвідати подібні заходи, адже поки ноги ще ходять понад все хоче бути причетним до української національної ідеї, яка формується, в тому числі, й на таких пам`ятних заходах.

Цікаво, що квіти до пам`ятника Бандері принесли не лише ветерани та чиновники, а й пересічні львів`яни. Окрім урочистостей біля Бандери нині у Львові також вшанували пам`ять новітніх героїв на Личаківському кладовищі. 

 

comments powered by HyperComments