У середу у Львові тестуватимуть справність сирен

Юлія Субота  |  Понеділок, 18 травня 2015, 21:45
20 травня в обідню пору у місті буде гамірно.
У середу у Львові тестуватимуть справність сирен

Післязавтра, у середу, 20 травня, департамент з питань цивільного захисту ЛОДА проведе навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Сирени лунатимуть з 14:40 до 15:00.

Дане повідомлення має на меті попередити львів`ян про шум, який виникне під час тестування й запобігти можливій паніці, адже жодних підстав для хвилювання нема.

"Звучання електросирен означатиме сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його, негайно увімкніть гучномовці на першому каналі дротового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі на хвилю "Львівського радіо", телеприймачі – на частоти "Першого національного" Національної телекомпанії України або "12-го каналу" Львівської обласної державної телерадіокомпанії та прослухайте подальше повідомлення", - повідомив в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Віктор Борисенко.
 
Завдяки сиренам перевірять рівень готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення у разі потреби, інформує прес-служба ЛОДА.
 
comments powered by HyperComments