У львівському Парку культури стартував Велопарк та парк-Пікнік (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 16 травня 2015, 21:09
У місті 16-17 травня триватиме масштабне велосипедне свято.
У львівському Парку культури стартував Велопарк та парк-Пікнік (ФОТО)

Сьогодні, 16 травня, у львівському Парку культури розпочалось масштабне анонсоване свято Велопарк та парк-Пікнік, де львів`яни та гості міста мають змогу весело та цікаво провести свій вільний час, а цікаво тут буде не лише велолюбителям, але й пересічному відвідувачу. 

Вперше у історії міста разом зібрались всі велолюбителі та професіонали, аби показати свою майстерність, зацікавити нових людей та взяти участь у різноманітних змаганнях, яких у рамках дійства чимало.

Зокрема, на відвідувачів чекає: downhill, вело йога, велотріал, велобарахолка, вело поло, кроскантрі, green bike, майстерня, виставка та зона для наймолодших.

Найбільш вправні велосипедисти мають змогу позмагатись між собою у різних видах їзди та у випадку перемоги отримати солідні призи від спонсорів. Ті, у кого поки бракне духу чи майстерності спробувати себе у екстемальних видах велоспорту можуть просто поспостерігати за захопливим дійством.

Окрім цього організатори Велопарку та Парку-пікніка підготували відвідувачам насичену концертну програму: починаючи з обіду присутніх розважатимуть діджеї та відомі українські гурти.

Як розповіла Справжній Варті адміністратор Парку культури Оксана Наконечна, ідея створити велосвято назрівала вже давно: "Велоспільнот у Львові існує чимало, так само як і людей, які знаються на велосипедах, вміють цікаво розказати та показати, тому ми вирішили об`єднати всіх їх у Велопарку, тим самим залучивши нову цільову аудиторію до нас, адже насправді у Парку культури є де кататись на велосипедах і тепер ми це демонструємо".

Тож якщо ви ще не встигли відвідати Велопарк, завітайте туди завтра, адже завтра окрім головної запланованої програми на відвідувачів чекає родзинка - вело йога. Детальнішу програму заходів можна побачити тут

comments powered by HyperComments