5 червня у Львові стартує "Майстерня міста"

Юлія Субота  |  Вівторок, 12 травня 2015, 20:49
Цьогоріч проект триватиме з 5 по 21 червня.
5 червня у Львові стартує "Майстерня міста"

Вже традиційна для Львова "Майстерня міста" цього року триватиме у місті з 5 по 21 червня й розташовуватиметься на площі Св. Теодора. Спеціально у рамках заходу буде розміщено кілька альтанок. 

Організатори дійства характеризують свій захід своєрідним місточком між владою міста та його мешканцями та мають на меті створити якісний діалог між ними. 

Владні структури ж заявлять про необхідність активізації громадського простору у районах міста, що стає можливим власне завдяки таким проектам.

За три роки свого існування у Львові "Майстерня міста" стала дієвою платформою для співпраці громадських організацій та запровадження ініціатив. Зокрема,  у 2014 році до проекту приєдналось 22 громадські ініціативи, які займаються темою громадського простору та урбаністикою. У рамках заходу було представлено понад 90 різних проектів та акцій: проводились пішохідний та велосипедний квести, День першого міського парку, презентація фільмів на урбаністичну тематику та численні майстер-класи.

Цього року організатори обіцяють не менш насичену програму та запрошують активних львів`ян до співпраці, аби зробити наше місто ще кращим. 

 

 

comments powered by HyperComments