9 травня у Львові спокійно вшанували пам`ять полеглих воїнів (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 9 травня 2015, 16:14
День перемоги у місті пройшов без провокацій.
9 травня у Львові спокійно вшанували пам`ять полеглих воїнів (ФОТО)

Сьогодні, 9 травня, у Львові без зайвого галасу та провокацій вшанували пам`ять полеглих українських воїнів у Другій світовій війні. З самого ранку у місті, відразу на трьох локаціях одночасно, відбувались урочистості з нагоди Дня перемоги.

Побоюючись заворушень до місць найбільшого скупчення людей було залучено чималу кількість міліції різних підрозділів, а також саперів. На вшануванні пам`яті загиблих були присутні й активісти, зокрема партія "Свобода" та представники байкерскього клубу.

Попри анонсований ранній початок дійства, на Пагорбі Слави, де сьогодні горить вічний вогонь, окрім правоохоронців, активістів та тих, хто прийшов віддати шану полеглим героям не було ветеранів, очевидно, вони відвідали своїх полеглих побратимів пізніше.

А от кількість львів`ян, які прийшли вшанувати загиблих квітами, тішила: потік не припинявся із самого ранку, люди йшли по одному, парами та навіть сім`ями.

Тож, на щастя, попри можливі провокації з боку комуністів чи інших вороже налаштованих до української держави осіб, все пройшло тихо, мирно та гідно. 

 

comments powered by HyperComments