У Львові відбувся напівмарафон "Горгани. Львів 2015" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 26 квітня 2015, 11:50
26 квітня спортивні львів`яни взяли участь у призовому напівмарафоні.
У Львові відбувся напівмарафон "Горгани. Львів 2015" (ФОТО)

Сьогодні вранці, 26 квітня, небайдужі до спорту львів`яни, бігуни та любителі, взяли участь у вже традиційному напівмарафоні "Горгани. Львів 2015" довжиною у 21 км. Ті учасники, які не відчувають у собі сил, аби пробігти таку відстань, могли зареєструватись для участі у забізі довжиною 4 км.

Якщо минулого року у дійстві взяли участь понад 350 учасників, то цього року для участі зареєструвались вже півтисячі учасників, проте на сам забіг з`явились не всі. Загалом о 10:00 від Оперного театру стартувало понад 400 бігунів. 

Цікаво, що до напімарафону долучились не лише спортсмени та активні люди молодого та середнього віку. Серед учасників можна було побачити чимало людей старшого та навіть похилого віку. Декотрі з них бігли у ногу з усіма, а декотрі хоч і не могли взяти такого високого темпу, не здавались, біжучи трохи позаду.

Кожен учасник мав особистий порядковий номер, наліпку з яким кріпили на одяг, як на справжніх спортивних змаганнях. Участь у дійстві є платною, а ті, хто першим досягне фінішу отримає солідні призи від спонсора. Призові категорії серед жінок, чоловіків та людей старшого віку.

Маршрут цьогорічного забігу виглядав таким чином: просп. Свободи - пл. А. Міцкевича- вул. Пекарська - вул. І. Мечникова - лісопарк "Погулянка". У середньому знадобиться трохи більше години, аби подолати таку відстань, якщо ви у хорошій спортивній формі. 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments