Великий ТЦ "Форум Львів" обіцяють відкрити вже до кінця літа (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 24 квітня 2015, 15:41
Сьогодні відбувся огляд будівельного майданчика об`єкта, який вже зовсім скоро зможуть відвідувати львів`яни.
Великий ТЦ "Форум Львів" обіцяють відкрити вже до кінця літа (ФОТО)

Сьогодні, 24 квітня, відбувся відкритий огляд будівельного майданчика ТЦ "Форму Львів", який вже за кілька місяців буде радо приймати перших відвідувачів. Об`єкт такого масштабу вперше буде розташовуватись настільки близько до центру міста (вул. Під дубом, 7А).

Окрім журналістів будівельний майданчик відвідало також і керівництво міста на чолі з мером Андрієм Садовим, який на власні очі оглянув об`єкт зі середини та запевнив у готовності Львова приймати пропозиції від совісних іноземних інвесторів, які мають бажання реалізовувати свої ідеї у місті.

"Незважаючи на непросту ситуацію у країні, особливо ситуацію, яка є на Сході, Львів активно працює з інвесторами і вже в серпні відкриється ТЦ "Форум Львів", де будуть працювати близько тисячі львів`ян. У об`єкт інвестується 92 мільйони євро, а це дуже великі кошти. Такі інвестиції роблять наше місто кращим, адже є культура виробництва з високими стандартами, я думаю, це буде хороших приклад для інших інвесторів", - зазначив пан Садовий.

У подарунок від директора ТОВ "Мульті Юкрейн" Гавайна Мінкас львівський голова отримав символічні ножиці та запрошення на урочисте відкриття, яке має відбутись 21 серпня. 

Окрім бутіків, кафе та супермаркету на території ТЦ "Форму Львів" буде розташовуватись також кінотеатр, дитячий майданчик та фонтан. Також обіцяють подбати про гідну підсвітку будівлі та благоустрій прилеглих до об`єкта територій. 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments