Слідкувати за порядком у місті за день записались 2 тисячі охочих

Юлія Субота  |  Вівторок, 21 квітня 2015, 13:04
Запис охочих у"Мою нову поліцію" б`є рекорди.
Слідкувати за порядком у місті за день записались 2 тисячі охочих

Лише вчора ми писали про те, що у Львові стартував відбір анкет на навчання у "Мою нову поліцію", як станом на сьогодні, 21 квітня, для участі у програмі подали заявки понад 2 тисячі осіб. Загалом, по завершенню відбору спеціалісти відберуть 800 найкраще підготованих осіб. 

Для того, аби працювати у новій поліції у вас не повинно бути ані спеціальної освіти, ані армійського минулого, достатньо лише мати бажання змінювати систему правоохоронних органів, не мати судимостей, бути здоровим та морально стійким. Усі, хто зареєструється для участі у програмі будуть перевірені по базі МВС, а вже після цього скеровані на навчання. 

Єдине обмеження - вікове, для служби у новому міському патрулі відбирають молодих людей віком від 21 до 35 років. Саме ж навчання обіцяють буде дуже інтенсивним та включатиме у себе всі види необхідної підготовки.

Нагадаємо, набір усіх охочих працювати у новому поліційному патрулі Львова триватиме до 13 травня, а всі охочі мають заповнити електронні анкети на сайті МВС або ж прийти та власноруч заповнити анкети у палаці Потоцьких, що на вулиці Коперніка, 15. 

При собі необхідно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Телефон для довідок: (032) 258-62-22.

 

 

 

comments powered by HyperComments