Стали відомі подробиці смерті закатованого міліціонера з Львівщини

Юлія Субота  |  Понеділок, 20 квітня 2015, 15:04
18 квітня на Львівщині було скоєно звіряче вбивство міліціонера.
Стали відомі подробиці смерті закатованого міліціонера з Львівщини

Сьогодні, 20 квітня, стали відомі подробиці звірячого вбивства міліціонера, яке було вчинено у суботу ввечері, 18 квітня. За попередніми даними дільничного інспектора Радехівського райвідділу міліції Андрія Думанського закатували.

Трагедія сталась у суботу о 22:00 у селі Лопатин Радехівського району. Дільничий намагався розборонити бійку між місцевими, за що й поплатився життям. 

"Він намагався припинити бійку, але отримав удар по голові і на мить втратив свідомість. Потім нелюд – я не можу підібрати іншого слова, прив’язав міліціонера до сівалки, яка була запряжена двома кіньми і потягнув по дорозі. При цьому зловмисник наносив дільничному удари по голові металевою трубою", - повідомив  начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник Дмитро Загарія.

Як розповідають очевидці звірства, вони намагались зупинити коней, але марно. Тіло дільничого тварини протягнули за собою понад 10 км. Від тіла злочинець позбавився, викинувши його у меліоративний канал.

Правоохоронці відразу затримали двох підозрюваних у скоєні злочину: 53-річного місцевого мешканця та 26-річного жителя Сокальського району.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Відповідно до цієї статті, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

 

comments powered by HyperComments