У Львові пройшов флешмоб "Ні підпалам!" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 9 квітня 2015, 17:47
З нагоди Дня довкілля на Львівщині студенти організували еко-акцію.
У Львові пройшов флешмоб "Ні підпалам!" (ФОТО)

Сьогодні, 9 квітня, з нагоди святкування Дня довкілля на Львівщині, студенти Бродівського педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича разом зі своїми викладачами вирішили організувати театралізований флешмоб "Ні підпалам!". Акція відбулась у центрі Львова біля пам`ятника Тарасові Шевченку.

Як розповіла Справжній Варті координатор дійства та викладач екології Бродівського педагогічного коледжу Квак Лілія Василівна, ініціатива проведення флешмобу належить самим студентам, адже вже традиційно, щороку у цей період люди, приводячи свої подвір`я та поля до Великодня у порядок, масово палять листя, що спричиняє не лише їдкий та шкідливий дим, а й руйнування еко-системи, адже у листі живе цілий ряд корисних живих організмів, які під час такого підпалу просто гинуть.

Окрім інформаційний листівок та транспорантів, учасники акції під музику виконували кожен свою роль: землі, атмосфери, істот, що живуть серед листя. 

Мета флешмобу дуже проста та водночас дуже важлива: привернути увагу львів`ян та гостей міста до проблеми масових підпалів природи й максимально зменшити їхню кількість.

Для студентів Бродівського педагогічного коледжу це вже не перший такий досвід: молоді люди вже організовували подібний захід у себе вдома, а тепер вирішили приїхати до Львова, аби допомогти зберегти природу у сезон паління листя та сказати "Ні підпалам!".

 

 
 
comments powered by HyperComments