У Львові відбувся "Марафон миру" до Дня здоров`я (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 7 квітня 2015, 19:28
7 квітня у Львові відзначали Всесвітній день здоров`я.
У Львові відбувся "Марафон миру" до Дня здоров`я (ФОТО)

Сьогодні, 7 квітня, у Львові приєднались до святкування Всесвітнього дня здоров`я, який також співпав із релігійним святом Благовіщення: молодь зібралась разом та взяла участь у "Марафоні миру".

"Марафон миру" - це соціальний проект в рамках всеукраїнського спортивно-оздоровчого проекту "Мир", мета якого залучати якомога більшу кількість людей до здорового способу життя, адже у здоровому тілі - здоровий дух.

Учасники марафону пробігли відносно невелику дистанцію від площі Ринок до Франкового університету, кожен учасник був зареєстрованим та мав наліпку із особистим номером на одязі.

Цікаво, що до участі у акції приєдналось чимало геть юних школярок, які не лише завзято віднеслись до своєї почесної місії, але й підбадьорювали усіх присутніх патріотичними гаслами "Слава Україні", "Герої не вмирають", "Слава нації". 

Попри те, що марафон мав би мати у собі дух змагання, "Марафон миру" відбувся у дуже дружній атмосфері та за легкого темпу, тож навіть ті його учасники, які не є спортсменами, а приєднались до участі у дійстві за ідею, почувались комфортно. Проте, символічної лінії старту та фінішу ніхто не скасовував. 

 

comments powered by HyperComments