У Львові розпочався Весняний салон (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 27 березня 2015, 19:34
У Львівському палаці мистецтв пройшло відкриття нового салону.
У Львові розпочався Весняний салон (ФОТО)

Сьогодні, 27 березня, у Львівському палаці мистецтв розпочав свою роботу масштабний Весняний салон, участь у якому взяли знані мистецькі діячі України, члени Національної спілки художників України.

Автори представили на суд публіки та колег роботи, над якими працювали впродовж останнього року. Серед запропонованих робіт чимало належать пензлям вже видатних особистостей, які ще за життя є широко відомими в Україні та за її межами.

Олег Микита, голова Львівської спілки художників, був приємно здивований великою кількістю присутніх у залі та висловив побажання, аби кожна виставка мала такий же попит у відвідувачів.

Серед іншого пан Микита висловив своє незадоволенням тим, що на першому поверсі та подвір`ї Палацу мистецтв розташовується ярмарок білоруських товарів, у той час, коли він разом із небайдужими однодумцями по крупинках збирає кошти, аби відновити приміщення. 

Прийти та відвідати Весняний салон можна до 26 квітня, саме у цей день буде підбито підсумки салону та названо переможців у кожній із категорій. Право визначати найкращі роботи мають лише члени Національної спілки художників. 

Цікаво знати: Весняний салон - це традиційна виставка, де представлені живопис, графіка, скульптура членів Національної спілки художників. На експозиції можна оглянути найновіші твори митців, які працюють у різних стилях. Вони вражають яскравістю, різноманітністю тем. Це і портрети, і натюрморти, і пейзажі. 

comments powered by HyperComments