У Львові проходить виставка фіалок та кактусів (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 27 березня 2015, 18:19
Квітники з усієї країни приїхали показати своє багатство.
У Львові проходить виставка фіалок та кактусів (ФОТО)

У львівському торговому центрі "ІнтерСіті", що на проспекті Чорновола, 67 г, триває виставка фіалок, стрептокактусів, кактусів та сукулентів, які спеціально зібрали разом у велетенську колекцію з усієї України.

Як розповів Справжній Варті один із організаторів виставки, до участі у виставці долучились лише ті люди, які кохаються у квіткарстві,здебільшого фіалках, кактусах та сукулентах. А також рослини львівського еколого-натуралістичного центру та клубу любителів кактусів. 

Окрім львівських колекцій тут представлені сорти з  Дніпропетровська, Вінниці, Івано-Франківська. Загалом на виставці їх налічується понад 500 сортів.

Кожен, хто захоче придбати собі котрусь із рослинок, зможе отримати детальну консультацію з догляду за нею, дізнатись тонкощі того чи іншого сорту. 

У ході виставки також буде проведено майстер-класи та вікторину. Так, серед ще запланованих у суботу о 14:00 - майстер-клас з розмноження фіалок. А у неділю о 14:00 умільці навчать виготовляти фіалки у техніці квілінг. Також анонсується майстер-клас з пересадки кактусів. А вже о 15:00 стартує вікторина: "Що ви знаєте про фіалки?".

Прийти та подивитись чи купити для себе фіалки, кактуси чи сукуленти можна до неділі, у торговому центрі "ІнтерСіті", що на проспекті Чорновола, 67 г. Вхід вільний. 

comments powered by HyperComments