Alfa Jazz Fest 2015 оголосив своїх хедлайнерів

Юлія Субота  |  П'ятниця, 20 березня 2015, 12:08
З 25 по 29 червня на львівських меломанів чекає справжнє свято.
Alfa Jazz Fest 2015 оголосив своїх хедлайнерів

Сьогдні, 20 березня, стали відомі імена хедлайнерів цьогорічного Alfa Jazz Fest, який відбудеться у Львові з 25 по 29 червня.  Для участі у фестивалі до нашого міста завітають відразу шість іменитих джазових зірок:

Гербі Генкока (Herbie Hancock), якого музичні критики називають одним з найбільш впливових джазових музикантів XX століття. 75-річний американський джазовий піаніст і композитор Гербі Генкок є володарем 14 премій "Греммі".

Вейн Шортер (Wayne Shorter), легендарний музикант, який цього  року отримав «Греммі» за особливий внесок у розвиток музики протягом життя. Шортера називають найвеличнішим композитором у джазі з нині живих.
 
Джордж Бенсон (George Benson) – американський гітарист і вокаліст, визнаний одним з найвидатніших гітаристів в історії джазу, володар десяти "Греммі".
 
Майк Штерн (Mike Stern), відомий американський гітарист, володар нагороди імені Майлза  Девіса, якою відзначають джазових музикантів, які суттєво вплинули на розвиток цього стилю.
 
Пакіто Д’Рівера (Paquito D`Rivera), кубинський саксофоніст, учасник популярної кубинської джаз-рок-групи Irakere.
 
Хіромі (Hiromi), 35-річна джазова піаністка з Японії, відома своєю віртуозною технікою і змішуванням у своїх виступах різних музичних жанрів, як от пост-боп, прогресивний рок, класика та джаз.
 
Тож, якщо ви є любителем якісної джазової музики, вам слід завітати на Alfa Jazz Fest 2015 у кінці червня у Львові. 
comments powered by HyperComments