Простір "Щось цікаве" до річниці окупації Криму нагадує львів`янам про проблему (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 15 березня 2015, 14:40
На площі Ринок пройшов флешмоб "Всі ми риби в одному морі".
Простір "Щось цікаве" до річниці окупації Криму нагадує львів`янам про проблему (ФОТО)

Сьогодні, 15 березня, простір "Щось цікаве" до річниці окупації Криму організував на площі Ринок флешмоб із філософською назвою "Всі ми риби в одному морі". Акція мала на меті привернути увагу львів`ян та гостей міста до проблеми окупації Кримського півострову Росією.

Молоді дівчата та хлопці вийшли на вулиці міста із величезними білими рибами та стільцями, на яких стояли просто посеред вулиці, тримаючи риб у руках.

Як розповіла Справжній Варті одна із організаторок дійства, Олександра Давиденко, дійство відбувалося у рамках акції "Частинка Криму в моєму серці". 

Поки перехожі дивувались "рибам", у подвір`ї мистецького простору "Щось цікаве" можна побачити фотографії зроблені у Криму, переглянути відео та взяти участь у майстер-класі з виготовлення паперових корабликів, а також послухати поезію про море.

Світлини, які виставлені на огляд можна придбати, а всі виручені кошти будуть передані багатодітній родині з Криму, яка вимушено переселилась до Львова. 

Оскільки війна в  Україні почалась із окупації Криму, ним вона має і завершитись. А поки нам не слід забувати, що Крим - це Україна. 

comments powered by HyperComments