Тепер ледь не кожен львів`ян може отримати субсидії

Юлія Субота  |  Середа, 4 березня 2015, 16:03
Соціальний захист спростив процедуру надання субсидій.
Тепер ледь не кожен львів`ян може отримати субсидії

Сьогодні, 4 березня, стало відомо про те, що міське управління соціального захисту Львова значно спростило процедуру отримання субсидій громадянами, тож у відділах соцзахисту людей має значно побільшати.

"Планується зменшити кількість тих людей, які не мали права на субсидію. Які саме вони будуть, поки що не хочеться говорити, щоб когось не обнадіяти. Але люди, які раніше не мали права на субсидію, тепер її отримають", - розповів начальник міського управління соціального захисту Ігор Кобрин.

Тепер субсидії зможуть отримувати навіть безробітні львів`яни, а також ті, хто доглядає інвалідів. Субсидії передбачені і для людей, які не мають власного житла, натомість, його орендують, але при цьому має бути договір оренди. 
 
Також згідно з новими правилами не є перешкодою дві квартири у власності громадянина чи автомобіль.
 
До того ж, допомогу на комунальні платежі оформлятимуть не на півроку, а одразу на рік. Але приходити у відділи соцзахисту для цього вже не потрібно. У квітні кожна сім'я отримає поштою заяву на державну допомогу та декларацію про доходи. Їх потрібно буде заповнити і також поштою відправити до субсидійного відділу. 

 

 
comments powered by HyperComments