Як українська збірна з футзалу чеській поступилась (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 10 лютого 2015, 22:07
У Львові відбулись два товариські матчі між футзальними збірними України та Чехії.
Як українська збірна з футзалу чеській поступилась (ФОТО)

9 та 10 лютого всі любителі футзалу після роботи поспішили на товариські матчі збірних України та Чехії, які проходити у Львові у приміщенні палацу спорту "Галичина".

У першому матчі, який відбувся 9 лютого, синьо-жовті не залишили каменя на камені від шостої європейської збірної, відправивши гостей у швидкий нокаут із загальним рахунком 5:1.

Очевидно, окрилені своєю доволі легкою та переконливою перемогою українські футзалісти дещо розслабитись і вже сьогодні, 10 лютого, не змогли вибороти навіть нічиєї, поступившись чехам забитим м`ячем (3:4).

Загалом, обидві команди демонстрували жвавий та відкритий футбол, насичений двосторонніми атаками. Збірна України може пишатись своїми вболівальниками, які навіть попри програш своєї команди, всіляко підтримували та бадьорили гравців та присутніх у залі. 

Додамо, що керівництво Асоціації футзалу України прийняло рішення про те, що всі гроші, які збірна України виручить з продажу квитків на спарингах з чехами, будуть перераховані на потреби українських воїнів, які захищають незалежність нашої країни у зоні АТО.

comments powered by HyperComments