У Львові відстрілюють собак

Юлія Субота  |  Четвер, 5 лютого 2015, 18:11
На вул. Медової Печери скоєно жорстокий злочин проти тварин.
У Львові відстрілюють собак

У Львові на вулиці Медової Печери мешканці виявили трупи чотирьох собак, який було розстріляно, а згодом здерто шкуру. Щоправда, вбивця спромігся здерти шкуру лише з 2 собачок, адже люди, що жили неподалік вийшли на вулицю, почувши постріли.

Одразу ж після побаченого мешканці викликали міліцію та громадських активістів. Огляд мертвих тварин показав, що злочин вчинив справжній професіонал, який добре знав що та як треба робити і робив це швидко.

Мешканці Медової Печери розповідають, що знали цих собак, регулярно підгодовували їх біля свого будинку. Таке жорстоке поводження з тваринами для  них - звірство.

Цікаво, що міліціянти, які прибули на виклик, не захотіли вести трупи собак у своєму авто, пояснюючи це браком місця.  Тож учасникам "Еко Захисту" довелось самим переносити мертвих тварин у власне авто та відвезти у ЛКП "Лев" у морозильну камеру.

Поки трупи собак віддані на експертизу результатів якої ще нема, проте, і без неї видно, що у собак стріляли з вогнепальної зброї, інколи навіть по кілька разів. 

 

 

 
comments powered by HyperComments