У львівській "Дзизі" розпочалась виставка Олега Лишеги (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 28 січня 2015, 14:22
У приміщенні мистецької галереї "Дзига" триває експозиція великого українського митця.
У львівській "Дзизі" розпочалась виставка Олега Лишеги (ФОТО)

Днями у приміщенні львівської мистецької галереї "Дзига" розпочалась виставка творів видатного українського поета та митця Олега Лишеги, який нещодавно передчасно покинув цей світ.

Окрім рядків із творів поета, якими обписані стіни галереї та подекуди експонати, також відвідувачі матимуть унікальну можливість переглянути роботи Лишеги у пластиці та графіці, у яких себе також пробував знаний поет, й робив неабиякі успіхи у своїх починаннях. 

Попри те, що роботи та вибрані рядки із віршів пана Олега написані та створені не одночасно, розглядаючи підбірку його виробів з пластику, графічні малюнки та добрані слова, все разом створює довершену картину й змушує задуматись на змістом переданого.

"У графіці, в живописі та у пластиці Олег Лишега також був поетом", - згадує Сергій Проскурня, співнатхненник проекту "Олег Лишега", який разом із організаторами виставки потрудився на славу.
 
Прийти та переглянути роботи талановитого та непересічного Олега Лишеги, який доводить, що талановита людина - талановита у всьому, можна до 8 лютого у галереї "Дзига", що на вулиці Вірменській, 3, перший поверх. 

 

comments powered by HyperComments