Бійці АТО можуть пройти безкоштовну реабілітацію у Львові

Юлія Субота  |  Вівторок, 27 січня 2015, 18:32
Львівський центр фізичної реабілітації безкоштовно надає свої послуги бійцям АТО.
Бійці АТО можуть пройти безкоштовну реабілітацію у Львові

У львівському центрі фізичної реабілітації "Innovo" поранені бійці з зони АТО можуть безкоштовно пройти відновлюючий курс після травм, хірургічних втручань тощо. Керівництво закладу запевняє, що не наживається на поранених вояках у такий спосіб, а дійсно надає обіцяні послуги без оплати.

Цікаво, що самі потерпілі не спішать на безкоштовне лікування. Від літа до реабілітаційного центру звернулось лише 17 потерпілих бійців. У центрі пояснюють таку малу кількість пацієнтів тим, що від початку АТО було спіймано на гарячому не один медичний заклад, який спершу розрекламовував свої безкоштовні послуги для військових, а в кінці виставляв рахунок за надані закладом медичні послуги. 

Головний лікар центру фізичної реабілітації Володимир Алейнік розповів: "Були випадки, коли військових обіцяли пролікувати безкоштовно, а потім виставляли рахунок". Проте, запевнив, що у "Innovo" все прозоро та чесно.

Потерпілі у ході АТО військові можуть звертатись за  тел. +38 (032) 253 53 43, моб.: +38 (098) 11 00 188. На консультацію потрібно взяти усі наявні медичні документи.

 
comments powered by HyperComments