Сьогодні у ЛКП "Лев" знайшли нових господарів 5 собак (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 24 січня 2015, 15:33
24-25 січня у притулку для собак проводить дні відкритих дверей.
Сьогодні у ЛКП "Лев" знайшли нових господарів 5 собак (ФОТО)

Ми вже писали  про те, що сьогодні та завтра у ЛКП "Лев" оголошено дні відкритих дверей, коли кожен охочий, який має бажання та змогу, може вибрати собі собаку. 

Журналісти "Справжньої варти" побували у притулку, аби пересвідчитись на власні очі у яких умова живуть собаки та чи багато людей дізналось про акцію та прийшло вибрати собі вірного чотирилапого друга.

Як розповіла в.о. директора ЛКП "Лев" Наталія Місьонг, за вчора у добрі руки було  прилаштовано 2 собаки, а нині протягом дня відкритих дверей одразу 5 собак знайшли нових господарів.

Проте, у притулку зізнаються, що очікували більшого ажіотажу, адже зараз там перебуває більше собак, аніж є місць. Разом із тим, держава кошти на перебування собак у притулку виділяє лише на 5 перших діб. Подальше перебування тварин там - добра воля волонтерів, які допомагають ЛКП "Лев" із харчами та речима для собак.

Тож якщо ви чи ваші знайомі шукають собі собаку, зробіть добру справу та подаруйте нове життя одній із собак, що перебувають у притулку. Прийти та обрати свого нового улюбленця можна завтра, 25 січня, з 11:00 до 15:00 (волонтери працюватимуть з 11:00). Працівники та фахівці допоможуть знайти серед вихованців притулку собаку згідно ваших потреб та побажань. 

comments powered by HyperComments