10 з 15 закуплених для АТО автомобілів виставляються у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 18 січня 2015, 21:28
Американський фонд закупив для військових з АТО 15 автомобілів.
10 з 15 закуплених для АТО автомобілів виставляються у Львові (ФОТО)

Сьогодні, 18 січня, на площі Ринок перед входом у Ратушу перехожі могли спостерігати 10 висококласних нових автомобілів, які були куплені американським фондом для українських військових, які перебувають у зоні АТО.

Загалом фонд закупив 15 автівок, але 5 із них вже прибули до свого безпосереднього місця призначення, інші ж 10 ( 8 джипів та 2 санітарні швидкі допомоги) вже завтра вирушать на Схід країни.

На одному із капотів машини організатори показу авітівок прилаштували скриньку для збору грошей на пальне, де кожен охочий міг внести певну на свій власний розсуд. 

Біля автомобілів журналістам "Справжньої варти вдалось поспілкуватись із учасником Майдану та АТО, а тепер ще й народним депутатом України Володимиром Парасюком, який особисто буде супроводжувати рух автівок зі Львова до зони АТО.

Окрім цього сотник поспілкувався із львів`янами, які оточили його і не давали проходу, допоки Володимир не дав відповіді на всі питання, яких було чимало, особливо від пенсіонерів, яких цікавило скасування пільг.

На запитання щодо ситуації, яка зараз склалась у Донецькому аеропорту Парасюк волів не відповідати конкретно, посилаючись на те, що вже в середу планує бути у самій гущі подій і вже тоді зможе надавати конкретну інформацію. Проте, відтіснення бойовиків він периметру аеропорту підтвердив. 

 

comments powered by HyperComments