Німецький пластичний хірург безкоштовно оперуватиме дітей у Львові

Юлія Субота  |  Середа, 14 січня 2015, 15:28
У лютому до Львова приїде кваліфікований пластичний хірург з Німеччини.
Німецький пластичний хірург безкоштовно оперуватиме дітей у Львові

У лютому до Львова завітає кваліфікований німецький пластичний хірург Клаус Екснер, який прибуде до нашого міста із робочим благодійним візитом. Медик безкоштовно прооперує у першу чергу дітей та людей, які постраждали у ході АТО, якщо такі звернуться по допомогу. 

Пан Класу відвідає Львів вже у третє. Попередні два рази пластичних хірург вже допоміг 35 дітям з птозом та іншими вадами обличчя. Лікування відбувається за кошт закордонних пожертв на базі опікового центру Восьмої клінічної лікарні міста Львова.

Аби потрапити на операційний стіл до Клауса Екснера достатньо подати заявку у Львівську клінічну лікарню №8, або ж особисто поспілкуватись із лікарями-координаторами проекту Андрієм Різником чи Василем Савчином.

"Попередні рази лікар Екснер оперував дітей із птозом, але ми завжди раді допомогти будь-кому, хто має вади, які можна виправити з допомогою пластичної хірургії, як от наслідки опіків. У тому числі будемо раді допомогти і учасника АТО, якщо вони звернуться до нас", – розповів координатор проекту у Львові лікар Андрій Різник.

Усіх небайдужих, хто має бажання та змогу допомогти людям, які пройдуть пластично-хірургічне втручання повернутись до активного суспільного життя, просять також звертатись у Восьму клінічну лікарню міста Львова. 

 

comments powered by HyperComments