Львовом пройшлася масштабна колона звіздарів (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 8 січня 2015, 15:32
8 січня центром Львова пройшли різдвяні звіздарі.
Львовом пройшлася масштабна колона звіздарів (ФОТО)

Сьогодні, 8 січня, центром старовинного Львова пройшла масштабна колона звіздарів, які окрім традиційних та унікальних зірок потішили публіку колядками та українськими святковими строями. 

До участі у святковій колоні долучилось понад 300 осіб, які співали колядок під супровід українських музик, та несли зірки, яких у колоні можна було налічити понад сто: і великих, і малих.

Окрім традиційних зірок у колоні можна було спостерігати і авторські, зокрема, зірку "Небесної Сотні", "Євро-2012" та інші.

Подія викликала чималий резонанс серед народу: кількість тих, хто намагався знімати чи знимкувати колону звіздарів ледь не дорівнювала кількості самих учасників дійства.

Колона, яка розпочала свій рух з вул. Ставропігійської, зробила зупинку біля різдвяної шопки на площі Ринок та біля гігантського дідуха, що на площі Яворського, після чого вирушила на проспект Свободи. 

Трансляцію львівської колони звіздарів навіть можна було дивитись онлайн у мережі, адже такої масової ходи різдвяних звіздарів в Україні більше ніде немає. 

 

comments powered by HyperComments