На Різдво у Львові стартує Свято Пампуха

Юлія Субота  |  Вівторок, 6 січня 2015, 22:14
7 січня у Львові розпочнеться щорічне Міське Свято Пампуха.
На Різдво у Львові стартує Свято Пампуха

Завтра, 7 січня,  на площі Ринок, на саме Різдво у Львові стартує масштабне міське гуляння, а саме -  Свято Пампуха. Дійство триватиме аж 5 днів, а всі охочі зможуть долучитись до давніх українських традицій, поколядувати та спробувати різноманітні види пампухів.

 
Цікаво, що Міське Свято Пампуха проходитиме вже всьоме. Асортимент від року до року лише зростає, а у цьому році організатори вирішили частувати відвідувачів не лише традиційними українськими пампухами, а й смаколиками за рецептами інших країн.
 
Родзинкою свята має стати конкурс на найкращий вертеп, за перемогу у якому змагатимуться різні колективи міста, а переможців буде оголошено 11 січня.
 
Також у рамках свята буде обрано найкращу господиню, яка за думкою більшості змогла створити найдовершеніший пампух. Ласунам також буде у чому позмагатись: конкурси пампухоїдів ніхто не відміняв.
 
Тож якщо хочете весело та цікаво провести свій різдвяний відпочинок та долучитись до українських традицій, завітайте на львівське Свято Пампуха, яке триватиме з 7 до 11 січня. 

 

 

comments powered by HyperComments