У Львові пройшов рейд "СтопХамЛьвів" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 5 січня 2015, 17:08
5 січня центром Львова пройшлись активісти з мотиваційними наліпками.
У Львові пройшов рейд "СтопХамЛьвів" (ФОТО)

Сьогодні, 5 січня, у центрі Львова відбувся рейд щодо неправильного паркування автомобілів, власники яких дуже часто не зважають на правила дорожнього руху, велодоріжки тощо.

Активісти спільноти СтопХамЛьвів черговий раз зібрались для того, аби нагадати водіям, як і де не слід паркуватись, адже у центрі міста через брак паркомісць чимало машин стоять там, де зручно їхнім водіям, всупереч правилам та здоровому глузду. 

Як розповів активіст Роман, завдяки мотиваційним наліпкам на скло неправильно припаркованих авітівок, він та його однодумці намагаються привернути уваги  до проблеми неправильного паркування та хоч трохи покращити її. 

Цікаво, що реакція на наліпку із текстом: "Країна змінюється, а я і далі бидло" у водіїв, які були на час рейду у салонах автомобілів була різна: дехто швиденько перепрошував і намагався відігнати машину, інші ж відверто йшли на конфронтацію, заявляючи, що це їхня справа, де їм паркуватись.

Особливо войовничими виявились таксисти, один з яких навіть не захотів прокоментувати своє неправильне паркування, а коли активісти "нагородили" його авто наліпкою, чемно сидів у салоні, відвертаючи голову. Проте, слід лише рейду було відійти на кілька метрів, як чоловік поспішив здерти напис, але його дія не залишилась непоміченою учасниками рейду.

СтопХамЛьвів не збирається здаватись й обіцяє, що проводитиме такі акції та рейди регулярно, адже навіть якщо 1 з 10 водіїв задумається над тим, чому так паркуватись більше не варто і перестане це робити, акція та старання активістів пройшли не на марно. 

 

 

 

comments powered by HyperComments