У новорічну ніч поляки дивитимуться концерт зі Львова

Юлія Субота  |  Середа, 31 грудня 2014, 11:35
Польський канал записав новорічний концерт у місті Лева.
У новорічну ніч поляки дивитимуться концерт зі Львова

Вже сьогодні ввечері, 31 грудня на одному із провідних телеканалів Польщі "Polonia" транслюватимуть новорічну програму, яка була повністю відзнята у Львові. 

Мова йде про святковий концерт із Львівської опери: "Цей концерт – це дар серця поляків вам, українцям, і полякам, які мешкають в Україні. Повірте, до цієї події долучилося дуже багато людей, аби вперше в історії записати новорічний концерт в Україні. Бо поляки нині дуже цікавляться тим, що відбувається в Україні, ми дуже вболіваємо за вас, і артисти можуть це виразити краще, ніж політики", - розповів директор телеканалу "Polonia" Лукаш Кардас.

У зйомках взяли участь симфонічний оркестр Львівського театру опери та балету імені Соломої Крушельницької, солісти Львівської опери Роман Трохимук та Людмила Осташ, а також польські співаки Йоанна Вось, Марцін Броніковський та Анна Юркштовіч.

Цікаво, що такий досвід наші польські сусіди практикують вперше. До цього у прайм-тайм на провідних каналах ще ніколи не виходили повністю українські концерти. 

comments powered by HyperComments