На вулицях Львова розпочалась виставка світлин з Майдану (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 29 грудня 2014, 19:08
На розі вулиць Краківської та Вірменської тепер можна переглянути вражаючі кадри з Майдану.
На вулицях Львова розпочалась виставка світлин з Майдану (ФОТО)

Вчора, 28 грудня, у самісінькому центрі Львова, на розі вулиць Краківської та Вірменської розпочалась фотовиставка "Human Factor. Last Edition" або "Майдан. Людський Фактор" присвячену річниці початку революційних подій на Майдані Незалежності у Києві. 

До експозиції увійшли світлини на яких відчайдухи-фотографи зафіксували історичні та криваві події для історії українського народу, які відбувались у часовому проміжку від 18 до 22 січня 2014 року. 

Цікаво, що серед виставлених на огляд фотографій є й кадри відомого львівського фотографа Віктора Гурняка, який віддав своє життя через кілька місяців по Майдану, у зоні АТО.

Виставка є мандруючою. Львів - друге місто у її турне країною (першим був Київ). Після Львова світлини експонуватимуть у Харкові, Одесі та інших містах. 

Кожну із світлину із серії  "Майдан. Людський Фактор" можна купити за 1 тисячу гривень. Всі виручені кошти будуть передані на користь родин загиблих героїв та на закупівлю амуніції для фотокореспондентів, які й зараз працюють у зоні АТО. 

 Виставку просто неба можна переглянути у Львові до 11 січня. З питань придбання фото писати на електронну скриньку:  [email protected]
 

 

 
 
comments powered by HyperComments