У Львові розпочався перший Зимовий парк (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 28 грудня 2014, 16:12
28 грудня у Парку культури розпочалось справжнє зимове свято.
У Львові розпочався перший Зимовий парк (ФОТО)

Сьогодні, у неділю, 28 грудня, починаючи з 14:00 у Парку культури нарешті стартував перший Зимовий парк, відкриття якого довелось переносити через аномальну "зимову погоду".

Не зважаючи на те, що дійство лише розпочалось, біля центрального входу у Парк культури ніде яблуку впасти: аби весело та активно провести час сюди зібрались десятки дітей та дорослих.

Серед запропонованих атракцій: гірка для спуску на санях, спеціально облаштована гірка для сноутюбів, екстремальний спуск для любителів гострих відчуттів-сноубордистів, катання у собачій упряжці. 

Окрім цього організатори подбали про те, аби гостей зі сцени розважали різними конкурсами, вікторинами та виступами.  Також на території Зимового парку можна поласувати смаколиками. 

Якщо ви ще не встигли відвідати справжнього зимового свята - поспішайте, адже у честь дня відкриття спонсори проекту обіцяють різноманітні подарунки відвідувачам.

Розклад роботи Зимового парку: щоденно з 12:00 до 21:00. Сподіваємось, зима більше не забуватиме про те, що вона зима і тішитиме нас помірним морозом та снігом.

comments powered by HyperComments