Львівщина отримала нового голову ОДА

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 26 грудня 2014, 19:36
Президент України Петро Порошенко призначив нового голову Львівської облдержадміністрації. Ним став Олег Синютка. Про це сказано на сайті глави держави.
Львівщина отримала нового голову ОДА

Окрім цього, нових губернаторів отримали Рівненська, Сумска та Полтавська облдержадміністрації. Очкується, що нового керівника Львівської ОДА Петро Порошенко представить у понеділок, 29 грудня, під час запланованого робочого візиту до Львова.

Під час зустрічі з новопризначеними губернаторами Глава держави наголосив, що зараз перед країною постали два основних виклики – захист територіальної цілісності й незалежності та проведення реформ.

«Я від вас чекаю консолідації політичних сил суспільства, імплементації європейського шляху розвитку та Угоди про асоціацію. Я від вас чекаю різкого підвищення енергоефективності, бо кожен з вас знає, що це той виклик, на який ми маємо знайти адекватну відповідь», – наголосив Петро Порошенко.

Також  Президент України поставив завдання новопризначеним главам облдержадміністрацій забезпечити проведення мобілізації. 

«З 20 січня буде проголошено четверту хвилю мобілізації. Робиться вона для того, щоб забезпечити ефективну ротацію тих підрозділів, що нині перебувають у зоні АТО», – зазначив Президент.

Відповідаючи на запитання Глави Львівської ОДА Олега Синютки про віялові відключення електроенергії, Президент зазначив: «Напередодні новорічних свят наше пряме завдання зробити все можливе для того, щоб захистити людей».

 Глава держави повідомив, що сьогодні досягнутий дуже важливий результат про розблокування постачання вугілля до України.

«Сьогодні вже пішли перші ешелони, які забезпечать сталу роботу електростанцій, – сказав Президент, – Це перший крок, який дозволить підвищити якість роботи енергетичної системи».

Також, за словами Глави держави, сьогодні мають бути забезпечені перетоки електроенергії до України, які дозволять суттєво скоротити ризики віялових відключень у часи пікових навантажень.

Фото: varianty.net

comments powered by HyperComments