Львівський Центр волонтерства збирає подарунки дітям на свята (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 4 грудня 2014, 18:59
До зимових свят волонтерська спільнота активізовує всі сили, аби подарунок отримала кожна дитина.
Львівський Центр волонтерства збирає подарунки дітям на свята (ФОТО)

Днями, у львівському Центрі волонтерства відбулась чергова зустріч із сім`ями учасників АТО та переселенцями зі Сходу, які через важку ситуацію у своїх домівках, змушені були покинути рідні міста.

Центр волонтерства є громадською ініціативою та організований Народною Самообороною Львівщини для того, аби допомагати українській армії та сім`ям воюючих та загиблих у ході воєнних дій на Сході сімей, а також переселенцям із дітьми. 

Як розповіла журналістам "Справжньої варти" пані Наталя, родом із Лисичанська, що під Луганськом, дуже радіє тому, що вчасно вивезла своїх трьох дітей з зони АТО, адже діти були перелякані настільки, що при виді людей у військовій формі інстинктивно намагались сховатись чи втекти. 

Що цікаво, більшість із відвідувачів Центру і самі є волонтерами: люди не сліпо чекають сторонньої допомоги, а й з самотужки намагаються зробити все для того, аби допомогти собі та своїм товаришам. 

До Свята Миколая дітки постраждалих в АТО та маленькі переселенці потішать львівських сиріт цікавим виступом, у якому візьмуть участь навіть наймолодші відвідувачі Центру волонтерства. А  вже на наступний день самі діти стануть глядачами виступу та отримають святкові подарунки. 

Зараз вся малеча зайнята написанням листів із проханнями до Миколая, який вже от-от ходитиме в гості до кожного маляти. Волонтери Центру просять тих, хто має змогу та небайдужий до долі малюків, допомогти здійснити дитячі мрії.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами:  233-33-52; 050-259-69-70; 063-071-81-46.

 

 

comments powered by HyperComments