Львів таки залишають без світла

Юлія Субота  |  Понеділок, 1 грудня 2014, 17:49
"Львівобленерго" планово відключає мешканців міста від електроенергії.
Львів таки залишають без світла

Після тривалих розмов про вимушене відімкнення  світла у Львові, через необхідність економії, "Львівобленерго" перейшло від слів до дій та з понеділка, 1 грудня, почало масово відмикати мешканців від електропостачання.

Протягом сьогоднішнього дня на гарячу лінію ЛМР  надійшло більше півтори тисячі скарг на відсутність світла у різних районах Львова. У потемках нині довелось бути на Левандівці, район Привокзального ринку, Замарстинові, вулицях Липинського, Виговського, Пасічній... І це далеко не повний список.

Що цікаво, хоч і відімкнення називають вимушеним та системним, пояснити де саме та в який час не буде світла у місті, не береться ніхто. Як розповідають у "Львівобленерго": "ми відключатимемо певні райони на певний час".

Ситуацію обіцяють налагодити, але коли, ніхто не береться прогнозувати. За детальнішими розясненнями городяни можуть звертатись на гарячу лінію кол-центру ПАТ "Львівобленерго".

Додамо, що сьогодні ПАТ "Львівобленерго" повідомило, що вводить нові графіки обмежень споживання електроенергії. Зокрема через аварійне вимкнення енергоблоку Б-3 потужністю 1000 мегават (МВт) на  Запорізькій АЕС та виникнення дефіциту електроенергії в країні, Львівська область повинна скоротити споживання електроенергії до 773 МВт. 

comments powered by HyperComments