Оксану Марченко таки не впустили до Львова

Юлія Субота  |  П'ятниця, 28 листопада 2014, 00:05
Активісти "Економічного бойкотного руху" таки домоглися свого.
Оксану Марченко таки не впустили до Львова

Популярне в нашій країні шоу "Україна має талант", кастинг якого днями має відбутись у Львові, все ж відбудеться, проте, без своєї незмінної ведучої, дружини Віктора Медведчука, куми Путіна, Оксани Марчеко.

Інформацію про те, що жіночка не приїде до Львова, 27 листопада оприлюднили активісти "Економічного бойкотного руху", які й були ініціаторами заборони проведення кастингу, а надто, коли вестиме його постать, за якою тягнеться таке реноме.

Серед іншого, у офіційній заяві телеканалу, який знімає шоу, йдеться про те, що кастингу необхідно надати охорону, аби уникнути всіляких можливих провокацій. Тож шоу у Львові все ж відбудеться.

"Ми з вітряками не боротимемось, але і не дозволимо таким лицемірам як Марченко, Лорак та іншим з ними поводитись так, ніби нічого не сталося. Ніби в їхній поведінці нічого такого не було і всі вони не інакше, як "голуби миру". Одним словом, не дозволимо плювати і казати, що то Божа роса. Принаймні у Львові не дозволимо", - заявили активісти руху після того, як дізнались, що кастинг "Україна має талант" у Львові все ж бути, але без Оксани Марченко. 

 
comments powered by HyperComments