Камінь у львівський трамвай "Електрон" не кидали навмисно

Юлія Субота  |  Понеділок, 10 листопада 2014, 13:48
Стали відомі причини суботнього неприємного інциденту з трамваєм.
Камінь у львівський трамвай "Електрон" не кидали навмисно

Сьогодні, 10 листопада, стало відомо причини попадання  каменя у скло новенького трамвая "Електрон", що курсує Львовом. Як розповіли у ЛКП "Електротранс", камінь не був кинутий навмисно, він потрапив у скло з-під коліс автомобіля, що проїжджав поруч.

Неприємна випадковість сталась у суботу ввечері, 8 листопада, на ділянці дороги неподалік Парку Культури. На щастя, завдяки подвійному склу камінь не потрапив у середину салону та не поранив нікого.

Спершу розглядалась версія навмисне кинутого каменя, але після перевірки спеціалісти запевнили, що попадання камінців із дороги у трамвай - це штатна ситуація. Лише на відміну від низькопідлогових нових трамваїв, старі мають металеву обшивку на рівні попадання, а не скло, тому подібних інцидентів із склом не траплялось досі. 

Трамвай вже встигли не лише почистити від друзок скла, а й замінити пошкоджений склопакет на новий, тож транспортний засіб вже курсує містом за звичним маршрутом. Всі роботи виконував "Електротранс", адже транспорт перебуває на гарантії .

 

 
comments powered by HyperComments