У Львові проведуть стилізовану фотозоймку на користь АТО

Юлія Субота  |  Понеділок, 22 вересня 2014, 13:28
У Шевченківському гаю збиратимуть кошти для поранених у зоні АТО.
У Львові проведуть стилізовану фотозоймку на користь АТО

У наступні вихідні, а саме неділю, 28 вересня у Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" пройде відразу декілька благодійних фотозйомок. Беручи участь у благодійній акції, учасник має змогу отримати професійні світлини від досвідчених фотографів, а також допомогти українським воякам, які постраждали у зоні АТО.

Обговорення деталей акції та зголошення учасників зараз активно триває у соціальних мережах. Для того, аби світлини були справді професійними та довершеними у Шевченківському гаю буде облаштовано спеціальну зону для фотозйомки, звісно ж, в українському стилі.

З учасниками благодійної акції працюватимуть не лише фотографи, а й професійні візажисти, стилісти та перукарі, тож результат старань команди мав би задовольнити навіть найвибагливіших клієнтів. Дійство триватиме з 12:00 до 19:00.

Хоча даний фотопроект є благодійним та ніде немає окремо вказаної суми фотозйомки, все ж організатори рекомендують усім охочим взяти у ньому участь суми своїх пожертв починати від 50 гривень й вище. 

Усі зібрані кошти під час благодійних фотосетів передадуть на лікування поранених військових, які перебувають у реанімації Військового госпіталю на вул. Личаківській, 26.
 
Повторна аналогічна благодійна фотоакція планується у тому ж місці також і 5 жовтня.
comments powered by HyperComments