Львів’яни збирають канцтовари та шкільне приладдя для дітей з Криму та Сходу (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Середа, 27 серпня 2014, 16:14
У Львові почав діяти пункт збору канцтоварів та шкільного приладдя для дітей-переселенців з Криму та Сходу України які підуть у львівські школи.
Львів’яни збирають канцтовари та шкільне приладдя для дітей з Криму та Сходу (ФОТО)

Як розповів один із координаторів акції «Подаруй дитині свято 1-го вересня» Тарас Баранецький, збір речей розпочався два тижні тому і триватиме до початку навчального року. Зібраний шкільний інвентар передадуть дітям-переселенцям з Криму та Східної України, які найбільше цього потребують.

За словами Баранецького, львів’яни активно долучаються до акції. Також багато людей телефонує та пише в соцмережах, цікавлячись як можна допомогти. Водночас шкільного приладдя зібрано все ще не достатньо.

«Враховуючи, що українці довго запрягають, очікуємо, що «водопад» цих речей буде на вихідних, перед самим 1 вересням. Хоча ми планували всі речі зібрати та віддати дітям 29 серпня», - каже Тарас Баранецький.

За його словами, львів’яни можуть приносити, дитячі журнали, зошити, олівці, фломастери, пластилін, альбоми для малювання, портфелі та інше шкільне приладдя. Водночас, гроші на підготовку дітей до школи активісти просять не передавати, адже дефіциту канцтоварів в Україні немає, тож їх можна придбати самому.

У Львові пункти збору діють за адресами: вул. І. Франка 16/4 (2 поверх), а також у кафе «Комуна» (вул. Галицька 1). 

comments powered by HyperComments