Андрій Садовий приєднався до Ice Bucket (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 25 серпня 2014, 13:19
Мер Львова облився крижаною водою заради благочинності.
Андрій Садовий приєднався до Ice Bucket (ФОТО)

Голова міста Львова, Андрій Садовий, вирішив відгукнутись на пропозицію радіоведучого Андрія Чемиса та приєднався до обливання крижаною водою у благодійних цілях, а саме до Ice Bucket, який став популярним у світі цього літа.

Суть флешмобу Ice Bucket Challenge, який набув у світі вірусної популярності у серпні 2014 року, полягає у зборі коштів для фонду з вивчення аміотрофічного бічного склерозу. Учасники флешмобу (серед яких уже чимало світових знаменитостей – від Білла Гейтса до Андріано Челентано), обливають себе відром крижаної води і можуть кинути виклик ще трьом учасникам. Протягом 24 годин вони повинні зробити те ж саме. У разі відмови від участі в акції, людина повинна внести пожертвування в доброчинний фонд в розмірі $100, в разі прийняття — сума складає всього $10.

В Україні дещо видозмінили умови обливання, а саме призначення благодійних коштів: їх передають на допомогу онкохворим діткам, але Садовий вирішив внести власну корекцію й запропонував окрім допомоги онкохворим вносити пожертви на потреби АТО.

Ціна прийнятого виклику-пожертви - 100 гривень, відмови - 1000 гривень.

Сімейне обливання мер міста приурочив до Дня Незалежності України, а також у свою чергу запросив радіоведучого "Львівської Хвилі", Андрія Великого, підтримати благодійний флешмоб.

 

comments powered by HyperComments