Львівський митець віддав 12 полотен на потреби АТО

Юлія Субота  |  Середа, 20 серпня 2014, 20:17
Мирослав Ягода віддав колекцію власних робіт на благодійність.
Львівський митець віддав 12 полотен на потреби АТО

Львівський відомий митець Мирослав Ягода зголосився віддати аж 12 своїх робіт на благодійність, а саме усі кошти із продажу картин будуть передані на потреби вояків АТО, які зараз знаходять там, або ж перебувають із пораненнями у лікарнях.

У мистецьких колах Мирослава Ягоду представляти не потрібно, адже художник виставляється у Австрії, Німеччині, Польщі. А от у Львові його знають не всі: ніяк не міг зібратись й організувати виставку. 

Проте тепер, у час, коли українська армія потребує допомоги, пан Мирослав зважився та організував благодійну виставку, всі виручені кошти з якої підуть на потреби вояків АТО. 

Сам автор вбачає у своїх роботах промінь Бога, адже вважає, що якщо у людини є талант, то вона має його саме від Бога, а тому всі зображення, які виводить рука, йдуть саме від нього.
 
Арт-директор мистецького об`єднання "Дзига", де власне проводиться виставка, Влодко Кауфман, називає Ягоду одним із небагатьох художників, які творять, адже Мирославу не важливо чи купують його роботи (а вони коштують чимало), він творить тому, що відчуває у цьому потребу, а не на замовлення.
 
Відвідати виставку Мирослава Ягоди можна до 28 серпня у мистецькій галереї "Дзига", що на Вірменській, 35.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments