Львівські артисти допомагають АТО

Юлія Субота  |  Вівторок, 5 серпня 2014, 18:22
Місцеві зірки організовують благодійний гаражний розпродаж.
Львівські артисти допомагають АТО

Цієї п`ятниці у Львові відбудеться перший Гаражний розпродаж з благодійним аукціоном, де можна буде придбати особисті речі зірок українського шоу-бізнесу.

Всі кошти, які будуть зібрані у ході дійства, будуть передані на закупівлю необхідних речей та обладнання для вояків із зони АТО. Організаторами проекту є ГФ  "Рабів до раю не пускають".

Окрім Гаражного розпродажу буде проведено також 10 мініаукціонів, на яких будуть виставлені ексклюзивні речі зірок українського шоу-бізнесу, здебільшого львівського.

Надати свої речі для аукціону вже зголосились Назар Савко, "Пікардійська Терція", Лілія Ваврин, Павло Табаков, Віктор Павлік та Софія Федина.

Поки організатори чекають відповіді щодо участі у благодійній акції Оксани Білозір, Вови зі Львова, Оксани Мухи, Юрія Журавля та Олександра Божика.

Долучитись до доброї справи можуть також і ті львів`яни, достаток яких не дозволяє купувати недешеві речі зірок з аукціону, адже можна прийти на Гаражний розпродаж і випити там горнятко кави, кошти з чого також будуть передані на потреби українських воїнів.

Люди, котрі бажають надати власні речі для Гаражного розпродажу можуть приносити речі у пункт збору на вул. Коперніка 46 (1-й поверх) або у день розпродажу до 16:00 до Палацу мистецтв на вул. Коперніка, 17.
 
Сам Гаражний розпродаж та аукціон зіркових речей буде проходити 8 серпня з 16:00 до 20:00 у дворику Палацу мистецтв на вул. Коперніка, 17.
 
Зібрані кошти буде витрачено на потреби військових частин: 24 механізована, 80 аеромобільна, в/в 4114 та А2902.
 
comments powered by HyperComments