Львів сьогодні наповнився кольором (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 2 серпня 2014, 19:07
У місті пройшов Lviv Holi Fest.
Львів сьогодні наповнився кольором (ФОТО)

Сьогодні, 2 серпня, нарешті відбувся довгоочікуваний фестиваль кольору, а саме Lviv Holi Fest, де всі охочі мали змогу не лише зробити світ яскравішим, а й допомогти діткам.

Літня сцена Парку Культури починаючи з 14:00 до 20:00 перетворилась на поле бою, де здебільшого підлітки обсипали одне одного кольоровими сипучими фарами.

Все дійство відбувалось під  музичний супровід ді-джея з  Києва, який між сетами говорив російською мовою, а звук вмикав на таку гучність,що на на злітній смузі й то тихіше.

Родзинкою дійства стало поливання "кольорових" людей із брандспойта водою, які спершу шаленіли від щастя, а потім обурювались кольору своєї шкіри та одягу, адже під струменями води кольори змішались і перетворились на щось середнє між блювотинням та соплями.

Придбати суху фарбу для боїв можна було біля сцени, але організатори не врахували кількості охочих і запаси фарби закінчились вже на половині свята. Загалом один мішечок кольорового щастя коштував 30 гривень.

Фарбу можна було обміняти на одяг, канцтовари та іграшки для дітей, а також предмети гігієни першої необхідності, адже "фестиваль фарб" мав на меті допомогти діткам із сиротинця.

 

Фото: Назарій Фарш

 

comments powered by HyperComments