У Львові розпочато будівництво трамваю на Сихів

Юлія Субота  |  П'ятниця, 18 липня 2014, 22:16
Скоро у Львові з`явиться іще один маршрут трамваю.
У Львові розпочато будівництво трамваю на Сихів

Сьогодні, 18 липня, у місті розпочалась активна фаза будівництва колії на Сихів для того, аби львів`яни мали змогу добиратись до Сихова на трамваї.

Про початок прокладення трамвайної колії розповів начальник ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза, який також зазначив, що було прийнято рішення розпочати роботи із проспекту Червоної Калини. Наразі там проводяться геодезичні замірювання, а вже з наступного тижня почнеться саме будівництво.

"Документально все завершено. Поки що ми проводили «невидиму» роботу – погоджували плани, матеріали та методологію. До активної роботи підрядник приступить з понеділка, так що з наступного тижня воно все виглядатиме веселіше", – розповів Береза.
 
Також Береза запевнив, що якщо будуть дотримані всі умови контракту, то колію на проблемній ділянці на вулиці Василя Стуса буде прокладено ще цього року.
 
Бюджет проекту прокладання трамвайної колії на Сихів становить майже 17 мільйонів євро, щоправда, місто фінансує лише 6,2 мільйони євро від загальної суми. Інші кошту поступлять від кредиту ЄБРР та гранту німецького уряду.
 
Згідно з умовами договору, роботи мають закінчитись у 8-місячний термін із початку їхнього виконання.
 
comments powered by HyperComments