Під російським консульством у Львові палили літаки (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 18 липня 2014, 19:24
Люди пікетують російське консульство у Львові.
Під російським консульством у Львові палили літаки (ФОТО)

Сьогодні, 18 липня, у Львові відбувся мирний пікет-інсталяція, який мав на меті привернути увагу простих громадян до тих трагічних подій, що зараз відбуваються на Сході країни. Саме дійство відбувалось під стінами Генконсульства Російської Федерації у Львові, на вулиці Костя Левицького, 95, де на момент початку акції вже курсувало кілька міліціонерів.

Організатори акції запевняють, що особливого плану дій, промов, коментарів вони заздалегідь не планували, адже на їхню думку, всім і так все зрозуміло, а вчорашнє трагічне падіння малазійського літака на території України, який був збитий російською терористичною установкою, стало новим поштовхом до того, аби зібратись і сказати вголос хто є хто в Росії.

Активісти принесли з собою численні транспоранти із антипутінськими гаслами та закликали світ позбавитись від тирана та терориста, який вбиває безневинних людей.

Люди, що зібрались під стінами консульства позапалювали свічки та принесли м`які іграшки. Також показово у мовчанні активістка спалила паперовий літачок, інші ж паперові літачки залишились лежати осторонь, скроплені червоною фарбою.

Фото: Назарій Фарш

 

comments powered by HyperComments