Львів`яни встали на захист тварин

Юлія Субота  |  Вівторок, 15 липня 2014, 20:57
У місті відбувся пікет біля міської ради.
Львів`яни встали на захист тварин

Сьогодні, 15 липня, під стінами міської ради зібрались активісти "Екологічного опору" та "Львівського товариства захисту тварин", які висловили своє незадоволення з приводу закриття ЛКП "Лев" на карантин.

Як запевняють активісти, "Лев", де раніше волонтери могли допомагати безпритульним тваринам, закрили на карантин навмисно, аби мати можливість таємно та безкарно вбивати собак..

"Нам сказали, що якась собака померла нібито від сказу. Ми цей трюк знаємо – його й попередній керівник використовував. Карантин робиться для того, щоб закрити підприємство і не пускати туди ані журналістів, ані волонтерів і робити за зачиненими дверима те, що вони хочуть – вбивати тварин", – розповіла активістка Ольга Сидор.
 
У свою чергу міський голова Львова, Андрій Садовий, який після пікету 10 липня пообіцяв змінити керівництво ЛКП та встановити відеокамери запевнив, що всі вимоги пікетувальників будуть виконані.
 
А от начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець зустрівшись із пікетувальниками заявив, що офіційно карантин ніхто ще не оголошував. Наразі очікуються результати аналізів решток мертвої собаки, які мають встановити точну причину її смерті, а у разі підтвердження діагнозу сказ, таки буде оголошено 10-денний карантин.
 
 
comments powered by HyperComments